nikolay-smeh-godkmdG6M6o-unsplash.jpg
guldbard.png
guldbard.png
– MID WEEK LUXURY  –

 

SERVERAS ONSDAGAR FRÅN KL.17

Musslor till vardag och fest.
Njut av vår musselmeny med musslor på fem olika sätt,
avnjutes med fördel till utsökta champagnebubblor
eller varför inte tillsammans med krispigt vin eller fantastisk öl.


 

– MUSSELS & BEVERAGE  –

 
Varje rätt från musselmenyn serveras med pommes frites, nygräddat bröd, chimichurri, srirachamajo och aioli.
RÖKTA BLÅMUSSLOR
½ 130:-     hel 185:-
GRÄDD- OCH VITVINSKOKTA MUSSLOR
Rotfrukter / persilja / citron
½ 135:-     hel 190:-

VITLÖKSGRATINERADE BLÅMUSSLOR

Persilja / selleri / fänkål
½ 140:-     hel 195:-

PANKOFRITERADE  GRÖNA MUSSLOR

lime / chili / koriander / vitlök
½ 145:-     hel 200:-

PARMESANOSTGRATINERADE GRÖNA MUSSLOR

breadcrumbs / citron / persilja / vitlök
½ 150:-     hel 205:-

PASTA VONGOLE

Hjärtmusslor / citron / chili / parmesanost / vitlök / 
basilika / vitt vin / bakad tomat / schalottenlök / ruccola
235:-

guldbard.png
guldbard.png
Pouring Beer

– CHAMPAGNE & SPARKLING – 
 
CHAMPAGNE OLIVIERE PÈRE et FILS ORGINE BRUT, 680:- (glas 135:-)
PiPER-HEIDSIECK BRUT, 875:- (glas 175:-)
DOM RUINART BLANC DE BLANC, 1 395:-

DEHOURS GRANDE RÈSERVE, 1 500:- / 1,5 lit "Magnum"

DOM PERIGNONG, 2 995:-

PERRIER JOUËT BELLE EPOQUE 2012, 3 295:-

BOLLINGER SPECIAL CUVEE, 1 990:- / 1,5 lit "Magnum"

VEUVE CLICQOUT, 17 750:- / 9 lit "Salmanazar"

Image by Taylor Friehl