guldbard.png
guldbard.png
– STARTERS –

SERVERAS FRÅN 17:00 – SERVED FROM 17:00

VITLÖKSGRATINERAT LEVAINBRÖD
Gratinerat levainbröd / örter / vitlökssmör / tomatsallad / tryffelaioli
125:-

BURRATA
Krämig mozzarella / syltade tomater / jordgubbar / ruccola / nötbrynt smör / basilika / rödlök / rostade valnötter
145:-

 

SKAGEN
Räkor / majonnäs / löjrom / smörstekt toast /
creativo rosso / citron / dill
165:-

 

CARPACCIO
Oxfilé / brynt svamp / rödbeta / kapris / parmesanost / lime / tryffelmajo / kavringcrisp / olivolja / havssalt / krossad peppar
175:-

 

LÖJROM
Löjrom / vispad smetana / rödlök / gräslök / smörstekt toast / krispiga chips
275:-

carpaccio
AdobeStock_228810535.jpeg
guldbard.png
guldbard.png
– MAINS –

RISOTTO
Schalottenlöksrisotto / citron / parmesanost / tryffel / nötbrynt smör / grädde / ostronskivling / shii-take / persiljecrumbs
- kan anpassas till vegan -
225:-


PASTA VONGOLE
Hjärtmusslor / citron / chili / parmesanost / vitlök / basilika / vitt vin / bakad tomat / schalottenlök / ruccola
255:-

 

FISK- & SKALDJURSGRYTA
Vitt vin / grädde / curry / skaldjursfond / rotfrukter / dill / kvällens fisk / musslor / räkor / bröd / aioli
275:-

 

RÄKOR ”TRÅG”
Räkor med skal 325 gr / bröd / citronaioli / ört- & chilicrème / citron
285:-

 

SPÄTTA
Helstekt spätta / räkor / champinjoner / pepparrot / skirat smör / rostad kapris / dillpotatis / citron
345:-


ENTRECÔTE
Hängmörad entrecôte / café de Parissmör / rödvinssås / klyftpotatis / säsongens primörer
325:-

Beef%20Steak_edited.jpg
Image by Eugene Krasnaok
guldbard.png
guldbard.png
– DESSERTS –

SERVERAS FRÅN KL.11

ZOÉGAS ESPRESSOBRULÉ
Lakritsglass / chokladtryffel / hallonkompott / nötkrokant / mynta
115:-
 

PAVLOVA
Vaniljcrème / lemoncurd / maräng / jordgubbar /
kardemummacrust / rostad mandel
120:-


COUPE PERSIKOR MELBA
Vaniljglass / persika / hallonsås / chokladsticks /
rostad pistagenöt / mynta
125:-


CHOCOLATE PASSION
Chokladfondant / chokladganache / chokladmousse /
vaniljglass / nötter / limesockrade jordgubbar
130:-

AdobeStock_286188583_Preview_edited.jpg