top of page
Brasseriet Helsingborg logga
Fisk lax tartar Laxtartar AdobeStock_315761277.jpeg
Guldbård
Guldbård

– 3 RÄTTERS MENY –

28 november till 20 december

mot förbeställning ons - lör

 FÖRRÄTTER

LAX-& KRÄFTTARTAR

Lax / kräftstjärtar / lime / salladslök / Dijon / apelsin-& fänkålscrudité / dragoncrème / smörstekt toast

S.O.S

Löksill / kräftsill / Skånsk senapssill / Västerbottensostpajlagrad cheddarost / gubbröra / kavring / gräslök / rödlök / gräddfil

RÖDBETOR & CHEVRÉ

Rödbetor / chevré/ fikon / granatäpple / grönkål / sultanrussin / breadcrumbs/ valnötter / chili / citronolja

VARMRÄTTER

PASTA FUNGHI

Säsongens svamp / tryffelcrème / Västerbottensost / parmesan / vitt vin / grädde / picklad rödlök / örtsallad

FISK-& SKALDJURSGRYTA

Vitt vin / grädde / hummerfond / Cognac / rotfrukter / gräslök / kvällens fisk / musslor / räkor / kräftstjärtar / tomat / bröd / aioli

ANKBRÖST

Sechuanpepparstekt ankbröst / chili-& ingefärsrostad pumpa / vitrotspuré / shii-take/ ostronskivling / savoykål / apelsinsky

OXFILÉ

Oxfilémedaljonger / primörer / klyftpotatis / pepparsås / rödvinssås

​​

DESSERTER

 

CRÈME BRÛLÉE ORANGE

Apelsinsås / bärsallad / vanilj-& saffransgrädde / bakade valnötter

CAMEMBERT

Friterad Camembert / hjortronkompott / äppelsorbet

inkokt päron / grönkålscrumble / chilirostade macadamianötter

DESSERTBORD

Njut av julbordets gottebord

KOMBINERA DIN EGEN 3-RÄTTERS MENY

Onsdag & Torsdag  649:-/p
Fredag kl. 17 & Lördag  749:-/p

Fredag kl. 20  899:-/p (ink musikunderhållning)

Pasta-svamp-Brass.jpg
bottom of page