
– 3 RÄTTERS MENY –
28 november till 20 december
mot förbeställning ons - lör
FÖRRÄTTER
LAX-& KRÄFTTARTAR
Lax / kräftstjärtar / lime / salladslök / Dijon / apelsin-& fänkålscrudité / dragoncrème / smörstekt toast
S.O.S
Löksill / kräftsill / Skånsk senapssill / Västerbottensostpajlagrad cheddarost / gubbröra / kavring / gräslök / rödlök / gräddfil
RÖDBETOR & CHEVRÉ
Rödbetor / chevré/ fikon / granatäpple / grönkål / sultanrussin / breadcrumbs/ valnötter / chili / citronolja
VARMRÄTTER
PASTA FUNGHI
Säsongens svamp / tryffelcrème / Västerbottensost / parmesan / vitt vin / grädde / picklad rödlök / örtsallad
FISK-& SKALDJURSGRYTA
Vitt vin / grädde / hummerfond / Cognac / rotfrukter / gräslök / kvällens fisk / musslor / räkor / kräftstjärtar / tomat / bröd / aioli
ANKBRÖST
Sechuanpepparstekt ankbröst / chili-& ingefärsrostad pumpa / vitrotspuré / shii-take/ ostronskivling / savoykål / apelsinsky
OXFILÉ
Oxfilémedaljonger / primörer / klyftpotatis / pepparsås / rödvinssås
DESSERTER
CRÈME BRÛLÉE ORANGE
Apelsinsås / bärsallad / vanilj-& saffransgrädde / bakade valnötter
CAMEMBERT
Friterad Camembert / hjortronkompott / äppelsorbet
inkokt päron / grönkålscrumble / chilirostade macadamianötter
DESSERTBORD
Njut av julbordets gottebord
KOMBINERA DIN EGEN 3-RÄTTERS MENY
Onsdag & Torsdag 649:-/p
Fredag kl. 17 & Lördag 749:-/p
Fredag kl. 20 899:-/p (ink musikunderhållning)






