VÄLKOMMEN MED EN SPONTANANSÖKAN!
guldbard.png
guldbard.png
Tack Helsingborg!
Vi är oerhört tacksamma för den fina responsen vi fått på öppningen av Brasseriet. Trycket på bokningarna som kommer in gör att vi gärna tar emot ansökningar för extrapass under kvällar och helger.Är du personen vi söker? Vi ser att du är serviceminded och brinner för ditt yrke. Arbetslivserfarenhet är ett givet krav. Märk din ansökan med din proffession och maila till: info@brasseriethelsingborg.se 

I Oceanhamnen, på Redaregatan 50, i direkt kontakt med Helsingborg C, i det vackra Prismahuset med den unika utsikten, har vi skapat en ny folklig mötesplats med generöst utbud av god dryck och modern kvalitativ mat. Tillagad från grunden med utsökta råvaror från lokala leverantörer. 

Brasseriet erbjuder konferenser och event med den bästa servicen. 

På vardagar serverar vi dagens lunch och moderna sallader/bowls för sittande gäster i matsalen, eller som take-away för att avnjutas antingen på Prismahusets takterrass, eller att ta med sig till närliggande kontor eller hem. 

Kvällstid och helger erbjuder vi på en välbalanserad a´la carte meny med inslag av både kända klassiker, bistro och säsongens favoriter. Utvalda rätter av a´la carte menyn erbjuds som take-away. 

Samarbetet mellan Brasseriet och Restaurang SMAK gör att möjligheten att erbjuda catering till stora event, fester & tillställningar blir obegränsad. 


Välkommen med din ansökan…//Ulrika, Toini & Stefan