top of page
Brasseriet Helsingborg logga
Hummerbisque
Guldbård
Guldbård

– AVSMAKNINGSMENY –

PILGRIMSMUSSLA

Halstrad pilgrimsmussla / jordärtkockscrème / brynt sojasmör

sesampicklad gurka / breadcrumbs / chilisyrad savoykål

JORDÄRTSKOCKSSOPPA

Jordärtskocka / vitt vin / grädde / vitlök / timjan

murklor / schalottenlök / kapris / citronolja


RÖDING
Halstrad röding / brödad gräslökspotatis / savoykål

vitvinssmörsås / löjrom / kantareller / örtsallad


ANKBRÖST

Varmrökt ankbröst / ostronskivling / päronceviche
fikonvinäger / pistagenöt / tryffelhonung / brioche

HJORT
Rosmarin- & enbärsrubbad hjortytterfilé / brysselkål
murkelsås / rödvinssås / rotfrukter- & potatis / råsockrade vinbär

 

BLODAPELSIN

Mandelbiscotti / hallonsås / mascarponecrème

blodapelsinsorbet / mynta / päronchunks

Avsmakningsmeny 899:-

Vinpaket 799:- / Vinpaket Premium 1499:-

Alkoholfritt dryckespaket 295:-

Risotto med svamp
bottom of page