top of page
Brasseriet Helsingborg logga
Pasta-svamp-Brass_edited.jpg

– À LA CARTE MÅNDAG & TISDAG –

22 november till 22 december

FÖRÄTTER

 LAX-& KRÄFTTARTAR 179:-

Lax / kräftstjärtar / lime / salladslök / Dijon / apelsin-& fänkålscrudité / dragoncrème / smörstekt toast

S.O.S 189:-

Löksill / kräftsill / Skånsk senapssill / Västerbottensostpajlagrad cheddarost / gubbröra / kavring / gräslök / rödlök / gräddfil

RÖDBETOR & CHEVRÉ 149:-

Rödbetor / chevré/ fikon / granatäpple / grönkål / sultanrussin / breadcrumbs/ valnötter / chili / citronolja

Fisksoppa m skaldjur AdobeStock_218777112.jpeg
Guldbård
Guldbård
Pasta-svamp-Brass_edited.jpg
Guldbård
Guldbård

– MAIN –

PASTA FUNGHI 279:-

Säsongens svamp / tryffelcrème / Västerbottensost / parmesan / vitt vin / grädde / pickladrödlök / örtsallad

FISK-& SKALDJURSGRYTA 299:-

Vitt vin / grädde / hummerfond / Cognac / rotfrukter / gräslök / kvällens fisk / musslor / räkor / kräftstjärtar / tomat / bröd / aioli

ANKBRÖST 329:-

Sechuanpepparstekt ankbröst / chili-& ingefärsrostad pumpa / vitrotspuré / shii-take / ostronskivling / savoykål / apelsinsky

 

OXFILÉ 399:-

Oxfilémedaljonger / primörer / klyftpotatis / pepparsås / rödvinssås

Fisksoppa m skaldjur AdobeStock_218777112.jpeg
Caffe latte
Guldbård
Guldbård

– DESSERTS –

CRÈME BRÛLÉE ORANGE 129:-

Apelsinsås / bärsallad / vanilj-& saffransgrädde / bakade valnötter

CAMEMBERT 139:-

Friterad Camembert / hjortronkompott / äppelsorbet / 

inkokt päron / grönkålscrumble / chilirostade macadamianötter

CREME CARAMELL AdobeStock_291741765.jpeg
bottom of page