
– À LA CARTE –


– STARTERS –
KANTARELL & GETOST
Getostgratinerad kantarelltoast / friterad broccoli / rödbeta
honungsyoghurt / ruccola / valnötter / tomat / Västerbottensostflarn
159:-
JORDÄRTSKOCKSSOPPA
Jordärtskocka / vitt vin / grädde / vitlök / timjan
murklor / schalottenlök / kapris / citronolja
169:-
TOAST SKAGEN
Räkor / löjrom / majonnäs / sallad / dill / citron
179:-
ANKBRÖST
Varmrökt ankbröst / ostronskivling / päronceviche
fikonvinäger / pecannöt / tryffelhonung / brioche
189:-
PILGRIMSMUSSLA
Halstrad pilgrimsmussla / jordärtkockscrème
brynt sojasmör / syrad fänkålscrudité / breadcrumbs
199:-
LÖJROM – CAVIAR
Brioche / chips / blini / smetana / rödlök / gräslök
-serveras i egen burk på is –
Kalix löjrom 30 gr – 299:-
Kalix löjrom 100 gr – 749:-
Baerii caviar 30 gr – 849:-
Oscietra caviar 28 gr – 949:-




– MAIN –
PASTA FUNGHI
Säsongens svamp / tryffelcrème / Västerbottensost
parmesan / vitt vin / grädde / picklad rödlök / örter
- kan anpassas till vegansk -
249:-
- lägg till oxfilé 129:- extra
FISK- & SKALDJURSGRYTA
Vitt vin / grädde / hummerfond / rotfrukter / potatis
kvällens fisk / musslor / räkor / kräftstjärtar
dill / gräslök / tomat / bröd
329:-
RÖDING
Halstrad röding / brödad gräslökspotatis / savoykål
vitvinssmörsås / löjrom / kantareller / örtsallad
349:-
HJORT
Rosmarin- & enbärsrubbad hjortytterfilé
brysselkål / murkelsås / rödvinssås
rotfrukter- & potatis / rosmarinsockrade vinbär
379:-
”PEPPARSTEK” OXFILÉ
Grillad oxfilétournedos / potatisgratäng
pepparsås / rödvinssås / primörer
449:-




– DESSERTS –
CRÈME CARAMEL
Apelsin / vispgrädde / pistagenötskrokant
119:-
HÖSTÄPPLE
Kardemummasmuldeg / kolasås / vaniljcrème
salted caramel-glass / aprikoskompott
129:-
BLODAPELSIN
Mandelbiscotti / hallonsås / mascarponecrème
blodapelsinsorbet / mynta / päronchunks
139:-
CHOCOLATE
Chokladterrin / vit chokladcrème
torkad frukt-& nötkaka / körsbärscoulis
149:-
