top of page
Kullabergs VingÄrd

– WINMAKERS DINNER 6/4 –
 

GuldbÄrd
GuldbÄrd

đŸ‡đŸœ Unik Vin- och Matupplevelse med Kullabergs Vingård och K Felix G Åhrberg! đŸ·đŸ’«

En oförglömlig kväll av kulinarisk magi och exklusiva smaker. Välkommen till vårt speciella event i samarbete med Kullabergs Vingård och den framstående Winemaker och oenologen, K Felix G Åhrberg

​

– đŸ· VINPROVNING MED EXPERTIS –

K Felix G Åhrberg tar er med på en resa genom Kullabergs Vingårds utvalda viner, noggrant utvalda för att komplettera varje rätt på vår specialkomponerade 3-rätters meny. Hans expertis som Winemaker och oenolog garanterar en unik insikt i konsten att förena mat och dryck.

​

– đŸœ SÄRSKILT UTFORMAD MENY –

Vår köksmästare har skapat en måltid som är skräddarsydd för att matcha och förhöja varje vinupplevelse. Varje tugga och sipp av vin är en symfoni av smaker som dansar i harmoni på din tallrik och i ditt glas.

 

FÖRRÄTT

Vit sparris / tryffelhollandaise / toppmurklor / forellrom / krasse / kavringcrust

 

VARMRÄTT

Lättrimmad bakad torskrygg / citronsmörsås / friterad kapris / vårlök / ramslök-& citronpotatis

 

DESSERT

Kaffe & chokladtryffel

​

795:-

​

– 🎉 FESTLIG ATMOSFÄR –

Njut av den eleganta och festliga atmosfären på Brasseriet Helsingborg, där varje ögonblick blir ett tillfälle att fira med god mat och utsökta viner.

​

📅 BOKA NU FÖR EN UNIK UPPLEVELSE

Kom och förena kärlek till mat och dryck hos Brasseriet Helsingborg med Kullabergs Vingård och Felix G Åhrberg. Ser fram emot att dela denna extraordinära kväll med er! đŸ„‚đŸŽ

​

​

Felix Kullabergs VingÄrd
bottom of page